youtube

Voordat u ergens grond koopt

Indien u een investering in grond(en) overweegt, is het zinvol om ons aanbod en onze werkwijze te bekijken;

  • al gauw 30% goedkoper dan andere aanbieders
  • alle gronden getoetst door onafhankelijke planoloog
  • kavels vanaf € 5.000 k.k.
  • grootste keus aan gronden
  • tevens gronden van Gemeenten en ontwikkelaars
  • meeste ervaring
  • gronden boven N.A.P.

M2Beleggen onderscheidt zich van overige grondaanbieders doordat strategisch gelegen gronden al gauw 30% goedkoper worden aangeboden dan bij andere aanbieders. Dit is mogelijk doordat wij niet werken met dure bemiddelaars of een kostbare verkooporganisatie, in tegenstelling tot andere grondaanbieders.

M2Beleggen is ontstaan uit een grote vijver van ervaring en kennis op het gebied van de grondmarkt. Dit aangezien de initiatiefnemers van M2Beleggen als eerste aanbieder in Nederland het investeren in geografisch gespreide en verkavelde agrarische gronden hebben geïntroduceerd.

Wij kunnen sinds 2013 tevens gronden aanbieden van Gemeenten, maar ook van ontwikkelaars, die noodgedwongen van grondposities af moeten welke eerder vaak waren opgenomen in structuurvisies als potentiële woningbouwlocaties en dat voor prijzen beneden de € 10 per vierkante meter!  De lange termijn belegger kan zo feitelijk de rol van financier overnemen waarbij het rendement zich uitbetaald indien en zodra de crisis eenmaal is bezworen en (eerdere) bouwplannen mogelijk weer actueel worden.

Wij bieden u de meeste keus in percelen met daarmee de mogelijkheid om een gespreide grondportefeuille samen te (laten) stellen.

Hierdoor profileert M2 Beleggen zich als een grondaanbieder met veel ervaring, de meeste keus in grondposities, scherpe prijzen en transparantie.

Waarom investeren in grond?

 

Doe er uw voordeel mee en bekijk ons aanbod. Klik hier »