youtube

Visie

Concept

M2 Beleggen biedt de lange termijn belegger de mogelijkheid om geografisch gespreide – en strategisch gelegen – agrarische grondposities te verwerven. Wij bieden grondposities aan vanaf € 100.000. De locaties zijn met zorg geselecteerd en scherp geprijsd.

Timing

Steeds meer mensen zijn  sceptisch over investeringen in zaken die kunnen worden bijgedrukt. Investeren in landbouwgrond is mede daardoor bij veel beleggers in trek geraakt. Er gaat momenteel bijna geen dag voorbij dat er niet door de media aandacht wordt besteed aan het tekort aan woningen. De komende tien jaar zal er flink moeten worden gebouwd in allerlei segmenten, zeggen deskundigen en daar is veel grond voor nodig.

Ons land staat aan de vooravond van allerlei vergaande uitdagingen op het gebied van ruimtelijke ordening. Gronden worden dan ook niet gekocht om hun agrarische kwaliteit, maar onder andere omdat in tijden van economische onzekerheid, maar ook bij groei en mogelijke inflatie, grond altijd een solide belegging is gebleken. Helemaal wanneer deze gronden in of bij een bepaald bestemmingstechnisch spanningsveld liggen. Met de huidige rentestand betekent een deposito dat verlies wordt geleden.

Hoe anders ook dan interessant kan een belegging zijn waarvan vast staat dat de vraag er naar stijgt, het aanbod daalt én dat het aanbod bovendien eindig is. Maar deze argumenten gaan alleen op indien niet te veel wordt betaald. De meeste grondaanbieders vragen voor vergelijkbare gronden meer dan het dubbele van wat M2Beleggen vraagt. Vergelijk daarom de aanbiedingen. Wij zijn altijd bereid om u de verschillen uit te leggen in aanbiedingen.

Nu is het tijd om grondposities in te nemen!

Wilt u meer weten? Vraag een brochure aan »