youtube

Investeren in grond vanaf € 6,50 / m²

Investeren in grond vanaf € 6,50 per m²
De prijzen zijn afhankelijk van de locatie. M2 Beleggen biedt vanaf €  6,50  k.k. per m² grondposities aan. Investeren in grond is per definitie interessant te noemen. De reden is eenvoudig: de Nederlandse bevolking groeit nog steeds en er is al een groot tekort aan woningen. Daarnaast stijgt de wereldwijde vraag naar voedsel waarvoor weer grond nodig is. Grond is schaars in Nederland en de tijden van inpoldering zijn voorbij.

Grondposities werden eerder alleen gekocht door de grote projectontwikkelaars, provincies en gemeenten. M2 Beleggen maakt dit ook voor particulieren mogelijk: een of meerdere kavel(s) grond op uw naam als doordachte investering voor de toekomst. Gemeenten, maar ook ontwikkelaars willen of moeten noodgedwongen van grondposities af welke nota bene eerder vaak waren opgenomen in structuurvisies. De lange termijn belegger kan zo feitelijk de rol van financier overnemen waarbij het rendement zich uitbetaald indien en zodra de crisis eenmaal is bezworen en (eerdere) bouwplannen weer actueel worden. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Geen dure bemiddelingkosten in de prijs
M2 Beleggen biedt grond aan tegen voor prijzen welke gemiddeld 30% lager liggen dan bij andere aanbieders. Dat kan omdat M2 beleggen niet werkt met dure bemiddelaars.

Doe hier uw voordeel mee en bekijk ons aanbod. Klik hier>>