youtube

Identiteit

M2Beleggen is ontstaan uit een vijver van kennis en ervaring op het gebied van de grondmarkt. Het bestuur wordt gevormd door mr drs Anthony Pieters  en mr. Bob Hodde. Bob Hodde werd na zijn studie fiscaal recht, belastinginspecteur en later belastingadviseur. Hij is onder andere verantwoordelijk voor compliance en juridische vraagstukken.

Anthony Pieters: Na een bancaire carrière in Nederland en daarna in Londen ben ik, inmiddels 20 jaar geleden, gestart met het investeren in grondposities. De tastbaarheid van grond als investering heeft me altijd aangesproken. In mijn vroege jeugd al had ik gezien wat er allemaal kan wijzigen op het gebied van bestemmingsplannen. En wie heeft dat niet in zijn of haar omgeving gezien? Een fenomeen wat zich volgens mij vooral het komend decennium weer zal manifesteren.

We richten ons in hoofdzaak op gronden welke eerder in een structuurvisie waren aangewezen als woningbouw locatie. Wij bieden lange termijn beleggers de mogelijkheid om in deze gronden te investeren vanaf 250.000 euro op basis van een ‘agrarische plus prijs’.

Kennelijk beseffen veel mensen dat met een investering in strategisch gelegen agrarische grond in elk geval wordt belegd in een object waarvan vaststaat dat de vraag stijgt, het aanbod daalt en dat het aanbod bovendien eindig is. Anders gezegd; er komt geen grond meer bij. Ik heb het wel eens beleggen met voorkennis genoemd.

Wij werken zonder prijzige bemiddelaars of een kostbare verkooporganisatie. Bij M2Beleggen heeft u dus niet te maken met tussenpersonen, maar gaat de aankoop van grond rechtstreeks. Hierdoor kunnen wij strategisch gelegen gronden al gauw 50% goedkoper aanbieden dan andere aanbieders.

Voor onze adresgegevens en KvK nummer klik op contact

Meer weten over M2Beleggen? Vraag een brochure aan »