youtube

Geen ervaring nodig

Voor het beleggen in grond heeft u geen ervaring nodig. Wel is het belangrijk om alle voordelen en risico’s door te nemen.

Grond is een tastbaar product en zonder twijfel beter voor de nachtrust dan veel andere beleggingen omdat het niet gevoelig is voor koersschommelingen of in de problemen rakende banken. Bovendien is grond een lange termijn investering waarbij in het geval van een bestemmingswijziging doorgaans sprake is van een zeer substantiële waarde toename. Een geografische spreiding van uw portefeuille kan de kans hierop verhogen. Geen van de agrarische gronden welke in de afgelopen 10 jaar werden verkocht hebben overigens een bestemmingswijziging ondergaan. Dat geeft wel aan dat grondinvesteringen alleen zinvol zijn met een lange beleggingshorizon. Hoe dichter gronden kunnen worden aangekocht tegen een agrarische waarde, des te aantrekkelijker de investering kan blijken te zijn.

Wij vertellen u graag meer over de grondmarkt en het beleggen in grond, voor meer informatie kunt u contact met ons op nemen of bekijk onze brochure.

U kunt hier direct een brochure aanvragen. Klik hier»