youtube

Anthony Pieters: De man achter M2beleggen.nl

mr drs Anthony Pieters, de eigenaar van M2beleggen, is geboren in de Haarlemmermeer. Tot zijn 13e heeft Pieters in de Haarlemmermeer gewoond. Zijn middelbare schooltijd bracht hij door in Gouda. Pas op latere leeftijd behaalde Pieters een bachelor en twee masters (VU).

Werkervaring van Anthony Pieters

De heer Pieters is zijn carrière begonnen als trainee bij een Amerikaanse beursmakelaar. Hij heeft de eerste jaren van zijn carrière gewerkt als valutahandelaar. Zijn functie werd omschreven als ultra korte termijn handelaar. In een paar seconden kon er een hoop gebeuren. In zowel Amsterdam als London heeft Pieters bij diverse grootbanken gewerkt. Zijn specialiteit lag hoofdzakelijk bij de valuta van Duitsland en Japan, de Duitse Mark en de Yen.

Beleggen in grondposities

Na een carrière als valutahandelaar heeft Pieters besloten om de omslag te maken naar de lange termijn beleggingen. Hij is zich gaan interesseren in het beleggen in grondposities. Anthony Pieters heeft zich al van jongs af aan geïnteresseerd in ruimtelijke ordening. Als kind zag hij zijn omgeving enorm veranderen door de bouw van woningen en bedrijventerreinen. Dit heeft hem zeer geïntrigreerd.

Door zijn ervaring en kennis over de grondmarkt, heeft Pieters als eerste aanbieder in Nederland, het investeren in verkavelde en strategisch gelegen grondposities geïntroduceerd.