youtube

Dermot Pieters: De man achter M2beleggen.nl

Anthony Dermot Pieters, de eigenaar van M2beleggen, is geboren in de Haarlemmermeer. Tot zijn 13e heeft Anthony Dermot Pieters in de Haarlemmermeer gewoond. Zijn middelbare schooltijd bracht hij door in Gouda waar hij tevens zijn Havo diploma heeft behaald. Na zijn Havo diploma is Anthony Dermot Pieters doorgegaan met VWO, op de avondschool in Amsterdam.

Werkervaring van Dermot Pieters

De heer Pieters is zijn carrière begonnen als trainee bij een Amerikaanse beursmakelaar. Hij heeft de eerste jaren van zijn carrière gewerkt als valutahandelaar. Zijn functie werd omschreven als ultra korte termijn handelaar. In een paar seconden kon er een hoop gebeuren. In zowel Amsterdam als London heeft Anthony Dermot Pieters bij diverse grootbanken gewerkt. Zijn specialiteit lag hoofdzakelijk bij de valuta van Duitsland en Japan, de Duitse Mark en de Yen.

Beleggen in grondposities

Na een carrière als valutahandelaar heeft Anthony Dermot Pieters besloten om de omslag te maken naar de lange termijn beleggingen. Hij is zich gaan interesseren in het beleggen in grondposities. Anthony Dermot Pieters heeft zich al van jongs af aan geïnteresseerd in ruimtelijke ordening. Als kind zag hij zijn omgeving enorm veranderen door de bouw van woningen en bedrijventerreinen. Dit heeft hem zeer geïntrigreerd.

De eerste belegging op de grondmarkt betrof een belegging voor zijn dochter. Anthony Dermot Pieters wilde één hectare grond kopen, maar de verkoper dacht daar anders over. Hij heeft toen het hele stuk grond van tien hectare gekocht. Eén hectare heeft hij gehouden, de overige negen hectare heeft hij met succes doorverkocht. Hiermee is het beleggen in grondposities begonnen.

Door zijn ervaring en kennis over de grondmarkt, heeft Anthony Dermot Pieter als eerste aanbieder in Nederland, het investeren in verkavelde en strategisch gelegen grondposities geïntroduceerd.